NÁMI DOPORUČOVANÁ

19.03.2012 07:21

-

 

-        Je jednou z 5 nejprodávanějších prestižních značek přípravků péče o pleť na světě.

-        Na výrobě spolupracují špičkoví vědci a dermatologové aby dosáhli nejlepších výsledků. Prioritní je kvalita, bezpečnost a jednoduchost použití.

-        Neméně důležitá je účinnost kosmetiky. Přípravky byly vyvinuty tak, aby působily na všechny tři vrstvy naší pleti (na rozdíl od méně kvalitní běžně dostupné kosmetiky).

-        Firma při výrobě kosmetiky dbá na to, aby suroviny, z kterých se vyrábí jednotlivé přípravky, byly „čerstvé“ a té nejvyšší kvality. Díky početnému týmu vědců firma uplatňuje při výrobě nejmodernější a nejefektivnější postupy, a to i při zkoušení výrobků (NETESTUJE na zvířatech).

-        V sočastnosti vlastní společnost 125 patentů na svoje přípravky.


Péče o pleť

Většina kosmetických společností rozlišuje pleť na mastnou a suchou. Pravdou, ale je že tohle rozdělení není v reálu přesné, nikdo z nás nemá pleť jen mastnou nebo suchou.

 

 

 

 

Osa typu pleti

Nejčastěji se setkáváme s tím, že je pleť Normální až mastná nebo Normální až suchá. To nám určuje, v které části osy se bude nacházet. Ideální je samozřejmě uprostřed a toho se dá docílit správnou volbou kosmetiky.

 

Tuto skutečnost si výrobce velmi dobře uvědomují. Proto je kosmetika navržena tak aby regulovala stupeň mastnoty a zároveň pleti dodávala potřebnou hydrataci.

 

-

 

 

 

Stejně jako se liší nároky na péči o pleť u žen a mužů, jsou odlišné i potřeby u mladistvé a zralé pleti. Zatímco mladistvá pleť potřebuje především účinné čištění, zralá pleť má vysoké nároky na „stavební materiál“ (kolagen a elastin), aby získala znovu svou pružnost a pevnost. I na tohle pamatují odborníci a proto nám nabízí ucelené řady tak, aby byly uspokojeny náročné požadavky všech klientů.



Dekorativní kosmetika

I dekorativní kosmetika ovlivňuje zdraví naší pleti, a proto bychom měli být opatrní s jejím výběrem.

 

-

 

 

V této oblasti spolupracuje dodavatel s předními designéry, módními odborníky a tvůrci trendů. Díky tomu je dekorativní kosmetika nejen kvalitní a šetrná k vaší pleti, ale zároveň odpovídá nejnovějším trendům v oblasti líčení.

 

-