JAK FUNGUJÍ KJ.

27.03.2012 16:04

POČÍTÁNÍ KILOJOULŮ?

Nevěřili byste kolik lidí a internetových stránek se tím živý. Nebudu, vás přesvědčovat jaký význam má přijmout míň KJ, než vydat. Moje auto taky nevydá víc energie, za přilívání menšího množství benzínu.

Každopádně, pro všechny, kteří se touto cestou vydají, jedna rada. Počítáním KJ, spotřebujete více energie, o kterou je zapotřebí se více energeticky doplnit, než u lidí, kteří výdej energie na počítání nevynakládají.

Dále docílíte jojo efektu, vaše tělo začne energii šetřit na dobu, kdy jí zas nedodáte, úbytek na váze bude způsoben nežádoucím mizením svalové hmoty.

Zeptejte se těchto odborníků, na jakým principu KJ. Fungují. Určitě vám to vysvětlí :-)

 

 

NÁVOD NA VÝPOČET KILOJOULŮ:

Vezmete kostku cukru. Vložíte jí do úst laboratorní myši. Laboratorní myš vložíte do kostky ledu. Kostku ledu vložíte do akvária. S akvárka bude odtékat kapající voda do zkumavky. Ve zkumavce se odměří na zářezech, kolik vody odteklo. V podstatě kolik vody rozpustí zimou se klepající myš, kterou zahříváte dalšími kostkami cukru, které jsou v těle zužitkovány na energii. Dle lékařské fyziologie. V podstatě, když se v zimně najím, je mi teplo. Odborně řečeno konzumovanou stravu přetváří moje tělo na energii.

 

 

KILOJOULE JSOU JEN O ROZPOUŠTĚNÍ LEDU!

 

 Pro nevěřící přikládám obrázkovou přílohu.. :-)