PLEŤ OBECNĚ

21.01.2012 23:47

Pleť se skládá ze 3 vrstev (viz obrázek)

1)Epidermis: je to nejvrchnější část, má ochranou funkci, skládá se z buněk, které odumírají a jsou nahrazovány novými.

2)Dermis: jsou zde cévy, nervy a žlázy. Je tvořena kolagenem a elastinem, narušením její struktury dochází k vzniku vrásek.

3)Subdermis: tvořen převážně tukovou tkání a slouží jako podpora vrchních vrstev.

 



PÉČE O PLEŤ

Na naši pleť působí každodenně mnoho nepříznivých vlivů jak zevnitř tak z venku, proto bychom měli její péči věnovat náležitou pozornost.

-         Velký vliv na naši pleť má strava a vůbec fungování organismu. Proto je důležité doplnit náš jídelníček o kvalitní potravinové doplňky, které nám zajistí

          všechny látky potřebné k výživě jednotlivých orgánu stejně jako naší pokožky.

-         Další součástí péče o pleť je používání kosmetických přípravků, a to nejen ženami, ale i muži (např. přípravky na a po holení).

  • Každodenní péče by měla zahrnovat 2krát denně tyto 3 kroky: čištění, tonizace, hydratace. Bez ohledu na typ a stav pleti.
  • Nejlepší je k tomu zvolit výrobky z jedné řady, které se budou vzájemně doplňovat,(tzv. Sinergický efekt) čímž se docílí rychlejšího a lepšího výsledku.

 

 

 

Bez pravidelné péče o pleť si mnohdy už ani nedovedeme svůj život představit. Kdo by nechtěl vypadat stále upraveně a krásně? A ve skutečnosti je to přitom tak jednoduché! Stačí si vybrat tu správnou kosmetiku a výsledek je zaručený. Vsaďte na kvalitu, zvolte kosmetiku, která k nám přináší nejnovější trendy v péči o pleť, a dopřejte své pokožce tu nejlepší možnou péči.

Všude kolem nás se to hemží chemikáliemi, proč si je navíc ještě patlat na obličej? Kosmetika sází na ryze přírodní složení, které pleti prospívá jako nic jiného. Žádné chemikálie, žádné umělé přídavky. Základem jejího úspěchu jsou kvalitní, ekologické přísady, produkované na bio bázi. Osvěžte svou pleť silou přírody, ne nadarmo je totiž biokosmetika tím největším trendem současnosti. Vaše pokožka bude čistá, vyživená, hydratovaná a viditelně krásnější již po několika málo použitích! A aby byla péče o pleť ještě účinnější, je kosmetika rozdělena do několika řad tak, aby přesně odpovídala požadavkům vás a vaší pokožky.

Takže už žádné zbytečné vady na kráse! Zbavte se pupínků a nedokonalostí pleti pohodlně, rychle a navždy s kosmetikou!