RENOVACE PROVOZOVEN

26.06.2012 23:55

 

Renovace šaten

Zatím co na renovaci galerie stačil víkend. Generálka klubu se nám začala protahovat. Šatna byla hotová již v lednu. Firma Bertok, která renovovala zázemí mužů, si na instalatérskou činnost najmula instalatéra pana Červinky. Díky tomuto odborníkovy přes vodařinu, máme dnes v pánské šatně jedinečnou raritu – Kohoutky s vodotryskem!

 

Máte-li i vy zájem o instalaci baterií s vodotryskem do vaší koupelny, můžete pana instalatéra Červinky kontaktovat a podobný výkvět si domluvit.

Protože nám panem červinkou přidělaný držák na sprchu opakovaně upadával, došlo i na poškození růžice ve sprše. Z tohoto důvodu, byl vyhlášen měsíc skotských střiků a návštěvnici posilovny se sprchovali jen hadicí.

 

 

Pan červinka ovšem na své reklamace nedbal, takže se nám ten měsíc protáhl na celé dvouleté reklamační období. Což ovšem stálí zákazníci nevydrželi a chopili se náprav.

Jsou-li všechny instalatérské práce, tak dobře udělané, musíme počítat i s odchodem životnosti toalety. V případě, že k této katastrofě dojde, vyhlásíme měsíc turecké kultury.

 

Všem návštěvníkům děkuji za trpělivost, kterou museli mít při renovaci šaten.

Speciální poděkování těm, kteří se na práci pana červinky nemohli dívat a dodělali některé nedostatky za něj.

Panu Červinkovi posíláme za jeho zásluhy při renovaci šaten hodinky – taky s vodotryskem!