pro muže

21.01.2012 23:55

Péče o mužskou pokožku začíná již v pubertě, kdy více než 90% chlapců trápí akné. I když časem problémy pominou, je důležité o pleť dále pečovat. Chránit ji před škodlivým UV zářením a dalšími nepříznivými vlivy okolí a časem jí dopřávat i péči proti vráskám! Na mužské pleti se známky stárnutí projevují mnohem pomaleji a později než u žen a při pravidelném používání vhodných přípravků se tyto projevy ještě výrazně oddálí.

Mužská pleť se mnohem více mastí, ale zároveň pravidelným holením ztrácí potřebnou hydrataci. Proto je velmi důležité, aby používané přípravky byly schopné odstranit všechny nečistoty, přebytečnou mastnotu a zároveň dodaly pleti ztracenou hydrataci.

 

 

PÁNSKÁ KOLEKCE

V dnešní době řada pro muže, jako jedna z mála nabízí komplexní a ucelený sortiment pro péči o mužskou pleť.
Přípravky obsahují patentovaný komplex T-10, který zahrnuje 2 složky pro kontrolu mastnoty pokožky, a 8 hydratačních složek dodávajících potřebnou výživu a hydrataci. Běžná každodenní péče o pleť by měla zahrnovat 3 kroky: čištění, tonizaci, hydrataci, a k tomu samozřejmě správnou péči před a po holení.

 

Doporučené použití

Řada obsahuje – Čistící pěnu na obličej, osvěžující pleťové mléko, gel na holení, hydratační pleťové mléko s SPF 15 a jemný pleťový gel
Těchto 5 výrobků naprosto stačí k běžné každodenní péči o vaši pleť.

1.krok – Čistící gel použijte(A) místo mýdla, malé množství napěňte na obličeji a opláchněte vodou. Odstraní všechny běžné nečistoty a přebytečnou mastnotu i z hloubky pórů. Obsahuje jemné peelingové částice, které odstraní i odumřelé kožní buňky a hrubší nečistoty.

2.krok – Gel na holení (B) nadzvedne vousy aby jste docílily lepšího oholení navíc usnadní pohyb strojku a zamezí tím většímu podráždění pokožky. Pokud se neholíte přeskočit

3.krok – Osvěžující pleťové mléko(C) jeho složení je naprosto unikátní protože plní funkci vody po holení a zároveň tonizačního přípravku (uzavírá póry a chrání je před dalším zanášením a zároveň zklidní podrážděnou kůži po holení), doporučuji dát na kousek vaty a přetřít jím celý obličej, vata do sebe absorbuje zbylé nečistoty.

4.krok – Hydratační pleťové mléko s SPF 15(D) hydratuje, vyživuje a vytvoří ochranný film na pokožce který ji chrání před škodlivým UV zářením a dalšími vlivy okolního prostředí, obsahuje ochranný faktor proto jej doporučuji používat jen ráno a jako večerní alternativu používat Jemný pleťový gel(E) který přes noc dodá pokožce potřebnou výživu a poskytne ji efektivní regeneraci.