Řada nejlepší pro vaši pleť

18.03.2012 07:31

 

Vaše pleť si zaslouží něco opravdu luxusního. Právě pro vás jsou tu inovativní přípravky z řady nové. Tato řada obsahuje čtyři přípravky, které pleti poskytnou komplexní péči a výživu a navzájem se doplňují.

Čistící přípravek pleť očistí, hydratuje a zanechá pocit svěžesti a hebkosti. Ačkoliv je jemný, přesto účinně odstraňuje všechny nečistoty a mastnotu, která se na vašem obličeji a dekoltu usazuje. Má rovněž zklidňující efekt díky revolučnímu složení obsahujícím heřmánek a extrakty z ovsa.

Tonizační přípravek je druhou a nezbytnou součástí perfektní očisty pleti. Jemně z pleti odstraňuje odumřelé buňky, ošetřuje ji a probouzí její schopnost střebávat účinné složky z dalších přípravků naší řady. Po použití vás vaše pleť překvapí neuvěřitelnou vláčností a hebkostí.

Denní ochranný krém a Denní ochranná emulze jsou tu od toho, aby vaší pleti dodali všechny potřebné živiny, které pro její zdravý a dokonalý vzhled budete během náročného dne potřebovat a také ji chránili. Díky ochrannému SPF 15 vaší pleti poskytují nutnou ochranu před všudypřítomným sluníčkem. Věděli jste, že i zpoza mraků na vás útočí škodlivé UV paprsky?!

A co víc? Krémy a emulze pomáhají předcházet nepříznivým příznakům stárnutí pokožky, neboť pleti pomáhají doplňovat přírodní lipidy a hydratační složky, čímž zvyšují hydrataci pokožky až o 181%! Kdo by nechtěl pozdržet čas?

-

 

 

Noční regenerační krém a Noční regenerační emulze poskytují pleti dokonalou péči během spánku. Právě v té době totiž nejvíce regeneruje a přijímá všechny důležité látky ze svého okolí. Proto je nutné poskytnout jí na noc krém obsahující co možná nejúčinnější výživné látky. Poskytuje ochranu proti volným radikálům, hydratují, obnovují přirozenou strukturu pleti, její pružnost a pevnost. Mají zkrátka zázračnou moc – během spánku pokožce navrací zdravý a mladistvý vzhled.

Je prokázáno, že krémy a emulze viditelně redukují příznaky stárnutí až o 41% už během 12 týdnů.

Tato řada je určená pro každodenní použití ráno i večer, dodává pleti nutnou hydrataci, čistí a vyživuje ji. Dopřejte sobě a své pleti nevídaný luxus a pozdržte čas.

Příště se budem věnovat jedinečnému krému , který se stal jedinečný. Díky pochopení toho, odkud pramení energie naší pleti, začínáme novou éru boje proti viditelným známkám stárnutí s tou nejsilnější zbraní…